Nutritionдың сапалық мониторингі » Іле аудандық мектебі
Almaty region
Municipal public institution
"Secondary school №25"
Education Department of Ili district
Reception room :
+7(72) 43-50-93
bookkeeping:
+7(72) 43-50-93
Version for
visually impaired
» » Nutritionдың сапалық мониторингі
Безгек ауруы турал
28
April
2023
Безгек ауруы турал
«Бүкіл әлемдік безгек күнін ұйымдастыру және жүргізу» Іле аудандық санитариялық – эпидемиологиялық бақылау басқармасы, Almaty regionның санитариялық- эпидемиологиялық бақылау департаментінің 21.04.2023 ж кіріс: № 0261 санды хатын орындау бойынша, Алматы облыстық денсаулық сақтау басқармасымен бірлескен 2023ж «Бүкіл әлемдік безгек күнін ұйымдастыру » шеңберінде мектепте келесі шаралар ұйымдастырылды. Мектеп бойынша «Безгек ауруын алдын алу» тақырыбында сыныптарға дәріс оқылып, сынығып сағаттары
По вопросам организации питания
14
April
2022
По вопросам организации питания
По вопросам организации питания По вопросам организации питания С 2014 года по инициативе депутатов и предложениям директоров школ выбор поставщика услуг, товаров по организации школьного питания выведен из системы государственных закупок в связи с имевшим место демпингом цен, влияющих на качество питания, а также отсутствием возможности осуществления непосредственного контроля директорами школ за поставщиками услуги. На сегодняшний день проработан порядок организации питания обучающихся в
Білім беру ұйымдарындағы тамақтану сапасына мониторинг
10
January
2022
Білім беру ұйымдарындағы тамақтану сапасына мониторинг
2021-2022 оқу жылы бойынша ЖББМ сапасына мониторинг Білім беру ұйымдарындағы тамақтану сапасына мониторинг Білім беру ұйымдарындағы тамақтану сапасына  мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияларға арналған  жаднама 1. Санитариялық-эпидемиологиялық қорытынды бойынша талап Эпидемиологиялық маңыздылығы жоғары объектіде асхана жұмысы басталғанға дейін санитариялық-эпидемиологиялық қорытынды болуы тиіс. 2. Ас блогы қызметкерлерінің жеке гигиенасына қойылатын талаптар Қол жуу үшін оларға ыстық және
2020-2021 оқу жылы бойынша ЖББМ сапасына мониторинг
03
May
2021
2020-2021 оқу жылы бойынша ЖББМ сапасына мониторинг
Білім беру ұйымдарындағы тамақтану сапасына мониторинг Білім беру ұйымдарындағы тамақтану сапасына  мониторинг жүргізу жөніндегі комиссияларға арналған  жаднама 1. Санитариялық-эпидемиологиялық қорытынды бойынша талап Эпидемиологиялық маңыздылығы жоғары объектіде асхана жұмысы басталғанға дейін санитариялық-эпидемиологиялық қорытынды болуы тиіс. 2. Ас блогы қызметкерлерінің жеке гигиенасына қойылатын талаптар Қол жуу үшін оларға ыстық және суық су келтірілген раковиналар, қол жууға және